CardStudio Standard edition single-user

Artikelnummer: P1031774-001

Beschikbaarheid: direct leverbaar

Normale prijs: € 291,20

€ 189,28 excl. BTW (€ 229,03 incl. BTW)

Downloads

Datasheet - Zebra CardStudio

  • https://www.posdata.eu/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/r/prod_zeb_cardstudio_1_4.jpg
    Zebra Cardstudio Standard edition

Beschrijving

Met de ZMotif Cardstudio kaart ontwerp software voor Zebra pasprinters is het eenvoudig om snel professionele passen en kaarten te ontwerpen. CardStudio is verkrijgbaar in drie edities met verschillende functionaliteit voor de meest uiteenlopende toepassingen. In de CardStudio datasheet is een overzicht beschikbaar welke functionaliteit er beschikbaar is in de Classic, Standard en Professional editie.

CardStudio is compatibel met alle nieuwe, actuele en oudere Zebra pasprinters en wordt geleverd als voordelige single-user PC versie. Alle CardStudio edities ondersteunen zowel printers met USB, RS232 of parallelle aansluiting alsook met ethernet (LAN/netwerk) aansluiting.

CardStudio Classic editie is de basis versie met alle basis functies voor het ontwerpen van passen inclusief ondersteuning van Code 39 en Code 128 1D barcodes. Daarnaast ondersteund de Classic versie het coderen van passen met magneetsrip.

CardStudio Standard editie beschikt over alle functionaliteit van de Classic editie inclusief ondersteuning van alle gangbare 1D barcodes en koppelingen met MS Excel en .csv tekst bestanden. Daarnaast ondersteund de Standard versie het coderen van passen met magneetsrip.

CardStudio Professional editie beschikt over alle functionaliteit van de Standard editie inclusief ondersteuning van alle gangbare 1D en 2D barcodes en koppelingen met MS Excel, .csv tekst bestanden en ODBC databases. Daarnaast ondersteund de Professional versie het coderen van passen met magneetsrip en het programmeren van Smart Cards.

Specificaties

Barcode (EAN/UPC) 5711045967962
Editie Standard
Geschikt voor Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP