Datalogic

Datalogic barcode scanners, data terminals en mobile computers

Datalogic barcode scanners, data terminals en mobile computers

Datalogic is een specialist in Automatic Data Capture en industriële automatisering voor detailhandel, industrie, transport & logistiek en gezondheidszorg en heeft een lange geschiedenis in ontwikkeling en productie zoals barcode scanners, data collectors, data terminals en mobiele computers. Enkele bekende en befaamde producten zijn de Datalogic QuickScan en Datalogic Gryphon barcode scanners en de industriële Datalogic PowerScan scanners. Maar ook de Datalogic Magellan barcode scanners behoren tot de snelste en betrouwbaarste barcode scanners voor winkel en supermarkt.

Datalogic draadloze barcode scanners

In tegenstelling tot veel fabrikanten die voor hun draadloze barcode scanner gebruik maken van Bluetooth techniek, heeft Datalogic een eigen draadloze communicatie techniek ontwikkelt op basis van 433MHz waardoor naast een groter bereik ook tot tweeduizend scanners binnen dezelfde ruimte gecombineerd kunnen worden. Bovendien is het met deze techniek mogelijk meerdere draadloze barcode scanners aan te melden op een enkel basisstation en is tweeweg communicatie mogelijk tussen het basisstation en de draadloze scanners.

Datalogic Imager technologie voor 1D en 2D barcodes

Doordat Datalogic vanaf het begin heeft ingezet op 'Imager'-techniek voor het lezen van 1D barcodes, heeft Datalogic een grote voorsprong opgebouwd in deze technologie. Door de introductie van 2D barcodes, welke uitsluitend met 'Imager'-techniek gelezen kunnen worden, kan Datalogic deze voorsprong verder verder benutten en vergroten bij de 2D barcode scanners. Andere belangrijke Datalogic uitvindingen zijn de 'Green Spot' technologie, welke een groene stip projecteert op de zojuist gelezen barcode als visuele bevestiging van het correct lezen van de barcode en de 'Liquid Lens' welke een ultra snelle scherpstelling mogelijk maakt en het scanbereik combineert van High Density, Wide Angle en Long Range in één barcode scanner. Veel bedrijven wereldwijd vertrouwen op de betrouwbare en innovatieve producten van Datalogic!

Artikelen 19 tot 27 van 68 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 19 tot 27 van 68 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren