Levertijd & verzending

Levertijd

POSdata Nederland beschikt over een eigen magazijn en voorraad waardoor we zeer korte levertijden hebben en veel artikelen zelfs binnen een werkdag kunnen leveren. Daarnaast werkt POSdata Nederland nauw samen met een aantal grote distributeurs, die voor diverse merken de plaatselijke voorraden beheren waardoor we veelal direct bij de bron inkopen.

Doordat we rechtstreeks aan u kunnen versturen vanaf deze distributeurs, zijn ook zo de levertijden kort en beslaan deze doorgaans slechts een of twee werkdagen. Omdat veel van deze distributeurs beschikken over een uitgebreid logistiek netwerk waar we op deze manier gebruik van kunnen maken, kunnen de kosten laag worden gehouden wat u uiteraard weer terugvindt in onze scherpe prijzen.

In enkele gevallen komen de producten uit het buitenland en moeten deze eerst naar ons magazijn worden verstuurd. Door een snelle afhandeling in ons magazijn is het doorgaans mogelijk de binnengekomen goederen dezelfde dag weer te versturen zodat de levering aan u zo min mogelijk vertraging oploopt.

  Eigen magazijn POSdata Nederland
POSdata Nederland verzend met  

Voor het verzenden van uw bestelling, maakt POSdata Nederland standaard gebruik van DPD. Rechtstreekse leveringen vanaf een distributeur kunnen ook plaatsvinden per UPS, GLS, DHL of FedEx afhankelijk van wat de snelste en voordeligste methode is om de bestelling bij u te krijgen.

In alle gevallen wordt gebruik gemaakt van een pakketdienst waarvoor getekend moet worden bij ontvangst. Hierdoor is een zending altijd te volgen en weet u zeker of een zending bij u is aangekomen.

Doordat POSdata Nederland optimaal en efficiënt gebruik maakt van de verschillende transporteurs, is het mogelijk uw bestelling zo voordelig mogelijk en voor een vast bedrag bij u te bezorgen ongeacht het gewicht of het aantal dozen.

Bij een deelleveringen, omdat een bepaald product niet beschikbaar is en nageleverd wordt, betaald u slechts eenmaal de standaard verzendkosten. De kosten van de nalevering zijn voor rekening van POSdata Nederland. Voor bestellingen boven EUR 500,00 vervallen de verzendkosten helemaal en neemt POSdata Nederland alle verzendkosten voor eigen rekening.