Motorola

Motorola barcode scanners, data terminals en mobile computers

Motorola Solutions is uitgegroeid tot een van 's werelds grootste producenten van barcode scanners en mobile computers. Motorola Solutions heeft in 2007 Symbol Technologies gekocht en daarmee het hele portfolio in huis gehaald van eenvoudige barcode scanners zoals de LS2208 tot aan de robuuste industriële LS3408 barcode scanners of DS3508 2D Imagers en geavanceerde data terminals en mobiele computers.

Zowel Motorola Solutions als Symbol Technologies hebben voor hun barcode scanners veel gebruik gemaakt van geavanceerde laser technologie. Maar nu dat 2D barcodes steeds vaker hun intrede doen wordt ook gebruik gemaakt van 'Imager' technologie. De Motorola scanners staan bekend om hun hoge betrouwbaarheid en veelzijdige toepasbaarheid. Het zeer uitgebreide portfolio biedt voor iedere omstandigheid en toepassing een betrouwbare barcode scanner.

Ook op het gebied van mobiele computers en data terminals is Motorola een begrip. Grote fabrikanten en bedrijven vertrouwen vaak op de mobile computers van Motorola Solutions. Enkele voorbeelden van veel gebruikte terminals zijn de MC3000 en MC9000 mobile computers. Heeft u vragen over de verschillende modellen en configuraties van dit soort apparatuur, neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Artikelen 1 tot 9 van 19 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 19 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren