Wie zijn wij?

POSdata Nederland - al sinds 1998

POSdata Nederland is in 1998 begonnen en heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in (kassa) apparatuur voor winkelautomatisering en alles op het gebied van barcode techniek. POSdata Nederland biedt u een zeer uitgebreid assortiment met bijzonder scherpe prijzen en via onze webshop kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week eenvoudig vergelijken en bestellen. Wij helpen en adviseren u graag bij de aanschaf van uw benodigde artikelen. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen we u een uitstekend advies geven.

POSdata Nederland werkt nauw samen met toonaangevende fabrikanten en leveranciers op het gebied van Point-of-Sale en Auto-ID zoals Datalogic, Honeywell, Motorola, Epson, Cashbases, Star Micronics en Zebra.

Onze gegevens

Adresgegevens
POSdata Nederland
Kerkstraat 41
7442EB NIJVERDAL
NEDERLAND

Contactgegevens
Telefoon: 0548 623 555
E-mail: info@posdata.eu

Bedrijfsgegevens
Kamer van Koophandel: 080.79.585
BTW-nummer: NL1372.26.263.B01

 

Datalogic Accredited Reseller Honeywell Certified H3 Partner Motorola PartnerSelect Authorized Reseller Partner Zebra Reseller

POSdata Nederland is officieel Datalogic Accredited Reseller, Honeywell Certified H3 Partner, Motorola PartnerSelect Authorized Reseller Partner en Zebra Reseller en werkt nauw samen met de betreffende fabrikanten wanneer het gaat om het bedenken van oplossingen op gebied van barcode- en labeltechniek en het efficiënt inzetten van barcode scanners en etiket printers in uw organisatie. Ook wanneer er problemen of vragen zijn, dan heeft POSdata Nederland rechtstreeks contact met de betreffende technici of helpdesk.